Padló előkészítés

A padló előkészítése lúggal vagy páccal két dolgot jelenthet. Egyfelől megfelelően előkészíti a felületet az olajozásra vagy szappanozásra. Másfelől különleges színbeli változás történhet, illetve hosszú ideig megvédi a padlót az elsárgulástól. A lehetőségek határtalanok! – Nézzen utána most!

A fa előmunkálatai: Előzze meg a fa elsárgulását, WOCA lúggal (WOCA Lye) vagy WOCA páccal (WOCA Stain).

Olajok, szappanok és lakkok a beltéri faanyagok alapvető ápolásáért

Fehér és barna színben kapható olajainkkal és szappanokkal különböző módon történhetnek. A szappanok, melyek a skandináv területeken már igen elterjedtek, egészen különleges, természetes hatású tisztítást végeznek. Emellett ne felejtsük el, hogy egy igényesen, WOCA termékkel olajozott fafelület is nagyon természetes hatást kelt, amellett, hogy a fa lélegzik. Termékeink megakadályozzák, hogy az idő múlásával a fafelszín besárguljon, elhasznált hatást keltsen.

Tisztító és ápoló eszközök a beltéri fafelületekre

Ha egy beltérben elhelyezett fafelület rendszeresen és minőségi anyagokkal karban van tartva, sokáig megőrizheti kellemes hangulatát és hatását. A WOCA megfelelően kiválasztott tisztító és takarító termékeivel könnyen de tartósan érheted el az állandó meghittséget akár a bútoraidon is, de fontos, hogy az ápolási folyamatot mindig előzze meg alap tisztítás.

TOVÁBBI TIPPEKÉRT ÉS TANÁCSOKÉRT KERESSEN FEL MINKET BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

MIÉRT VÁLASSZA A WOCA TERMÉKEKET?

Tartós ápolás 70%
Hosszabb faélettartam 90%
Igényesebb hatás 80%
Magasabb kopásállóság 96%