WOCA Mester olaj (Master Floor oil)

WOCA Mester olaj (Master Floor oil)

A WOCA Master padlóolaj ideális felületkezelő szer bármely fatípusú kezeletlen, frissen csiszolt vagy nemrég lerakott padlóhoz. Az olaj alkalmazható kezeletlen vagy lúggal kezelt faszerkezeteken, mint beltéri padlók, lépcsők, panelek és bútorok.

 • bármely fapadlón alkalmazható
 • alkalmas nagy padlófelületekhez
 • kézi vagy gépi feldolgozás

 

Színek:

 • fehér
 • természetes

 

Kiszerelés:

 • 1 liter
 • 2,5 liter
 • 5 liter
Kategória:

Share this product

Termékleírás:

A WOCA Master padlóolaj ideális felületkezelő szer bármely fatípusú kezeletlen, frissen csiszolt vagy nemrég lerakott padlóhoz. Az olaj alkalmazható kezeletlen vagy lúggal kezelt faszerkezeteken, mint beltéri padlók, lépcsők, panelek és bútorok. A Master padlóolaj jól beszívódik a felületbe, így az strapabíróvá, szennyeződés- és víztaszító hatásúvá válik. A Master padlóolaj natúr főként sötét fafajtákhoz ajánlott, kihangsúlyozza a fa természetes meleg színét. A világos fafajtákat a Master padlóolaj fehér változatával kezeljük, amely ápolja és védi a természetes világos színt. Alkalmazáskor a termék, a helyiség és a padló hőmérsékletének 15 és 30 °C között kell lennie. Gondoskodjunk a megfelelő szellőztetésről a termékfelvitel és a száradás alatt.

 

Hogyan használjuk?

 1. A kezeletlen felületen végezzünk finomcsiszolást csiszolópapírral (100-120-as szemcsézet). Keverjünk el 125 ml mélytisztítót 5 liter vízzel, majd tisztítsuk át a padlót. Az olaj felvitele előtt a padlónak teljesen száraznak, szennyeződés- és zsírmentesnek kell lennie. Javasolt fanedvesség max. 12 %. Olajozás csak min. 15 °C esetén.
 2. Az olajkannát a használat előtt és alatt is gondosan rázzuk fel. A különböző sorozatszámú kannák tartalmát a használat előtt keverjük össze, hogy elkerüljük a színeltéréseket. Az olajat rövidszőrű festőhengerrel hordjuk fel egyenletesen kb. 5-10 m2-es felületre.
 3. Az olajat 5-10 percig hagyjuk beszívódni a felületbe. Száraz foltok esetén vigyünk fel több olajat a padlóra.
 4. Ezután a felületet polírozzuk át moptartó alá helyezett bézs polírozó peddel vagy polírozógéppel, amíg a felület egyenletes lesz.
 5. A padlót polírozzuk át ped alá helyezett pamut törlőruhákkal, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat. Ezt addig folytassuk lépésről lépésre, amíg az egész padlót átpolíroztuk. Nem maradhat olajmaradvány a felületen.
 6. A padlót 6-8 óra elteltével polírozzuk át 1 deciliter Master padlóolaj felhasználásával 15 m2-en. Ezt a kezelést a keményedést követően végezzük, majd az olajat gondosan polírozzuk be a padlóba. A felesleges olajat távolítsuk el a felületről.
 7. A felület 12 óra múlva óvatosan járható.
 8. A szerszámokat WOCA Olajhígítóval tisztítsuk.
 9. A levegő hőmérsékletétől és a páratartalomtól (ideális értékek: > 18 °C, páratartalom alacsony és mérsékelt közt) függően 3-5 napos kikeményedési idő alatt a padlón ne végezzünk nedves ápolást.
 10. A kikeményedési idő elteltével a padlót tisztítsuk meg Natural fapadló szappannal vagy Olaj-Refresherrel, hogy a felületen védőréteget hozzunk létre.

A rendszeres tisztításhoz Natural fapadló szappant vagy Olaj-Refreshert ajánlunk. Olaj-Care ápoló vagy Ápolópaszta használata igény szerint.

További információk

Összetevők

Növényi olajkomponensek, izoparaffin, pigmentek (extra fehér). Kobalt bis (2-etilhexanoát)-ot tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

Fizikai állapot

folyékony

Lobbanáspont

100

Sűrűség

0,88 – 0,98

Színek

natúr és fehér

Szag

enyhe

Szerszám

polírozógép bézs polírozó peddel, henger és pamut törlőruha

Szerszámok tisztítása

WOCA Olajhígítóval

Hulladékkezelés

Az üres tárolóedényeket és a termékmaradványokat a helyi előírásoknak megfelelően kell eltávolítani.

Kiszerelés

1 liter, 2,5 liter és 5 liter

Tárolás

A termék biztonságos helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó. Hőforrásoktól (pl. napfény) távol tartandó. Fagytól óvni kell.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOCA Mester olaj (Master Floor oil)”